WELKOM,

en voel u vrij om uitgebreid op onze site rond te klikken.

 
Bird's Eye Communications is een klein adviesbureau dat klanten helpt hun boodschap effectief te formuleren door nauw aan te sluiten bij de behoeften van de doelgroep. Maar we assisteren ook bij het vinden van de beste kanalen om de boodschap op de juiste plek te bezorgen.

Onze bird's eye view stelt ons in staat om altijd het brede perspectief te behouden. Vandaag de dag betekent minder juist meer, want elke doelgroep is al overladen met informatie. Het is essentieel door te dringen tot de kern van de boodschap en dan korte formuleringen te vinden die cruciale nuances niet verloren doen gaan. Bird's Eye Communications gebruikt media-ervaring van tientallen jaren om dat doel te bereiken.

Bij Bird's Eye focussen we niet alleen op de vorm en de timing van de boodschap. We gaan tot het uiterste om de informatie van klanten ten diepste te begrijpen, hoe ingewikkeld ook. Dat onderscheidt ons van veel concurrenten, net als het feit dat klanten bij ons altijd precies weten wie er aan hun projecten werkt.

Bird's Eye levert onder andere schriftelijke communicatiediensten, zoals artikelen, presentaties, boeken, projectvoorstellen, toespraken en subsidie-aanvragen. We hebben veel ervaring op het gebied van wetenschap en technologie, en werken net zo graag in het Engels als in het Nederlands. Klik 'Wat we doen' voor meer informatie.

Klanten wordt aangeraden nota te nemen van onze algemene voorwaarden.

Happy browsing!

 

(2017/03)